Klik hier om het nieuws van de afgelopen jaren te bekijken

Competite 2017-2018

Het vierde team Anholtskamp  is dit seizoen kampioen geworden van de B-poule van het Senioren Biljarten Redio Twente. Zij mogen nu gaan spelen voor de titel regiokampioen in een aantal finalewedstrijden tegen de winnars van de andere poules in de Seniorencompetitie Twente.
Gisteren is ons 4e team kampioen geworden van poule B . Dit is een prachtige prestatie, waarmee we de spelers Jan Hidders, Herman van de Maat, GerritJan Schorfhaar, Arend Jan Krijgsman en Albert van der Veen uiteraard van harte willen feliciteren.

In de halve finale moet ons 4e team op maandag 23 april  bij de Soos in Goor de wedstrijd aanbinden met Trekpleister 2, de kampioen van poule A.

Helaas verliepen de finalewedstrijden niet zo voorspoedig voor het team. In de finale werden ze vierde. Kampioen van de gehele competitie werd dit jaar Trekpleister.

Onderlinge competitie 2017-2018

De winnaar van de onderlinge competitie is bekend. Het is Jan Hidders.

Hieronder de acht finalisten.
Voor de gehele uitslag klik hier.

Regiofinales 2013

Tijdens de gisteren op uitstekende wijze door de biljartvereniging Deepín georganiseerde finalewedstrijden om het kampioenschap van de regio Twente voor seniorenteams  zijn het 5e team en het 3e team van de biljartvereniging Anholtskamp respectievelijk 3e en 4e geworden. In de onderling uitgevochten wedstrijd wist het 5e team (2e in poule C) met 37 Ė 33 te winnen van het 3e team (kampioen van poule B). Volgens verwachting won Trekpleister 1 uit Goor met overmacht van Berflohoes 1 uit Hengelo en werd daarmee seniorenkampioen van de regio Twente.

Winnaars zijn:
1. Trekpleister 1
2. Berflohoes 1
3. Anholtskamp 5
4. Anholtskamp 3

Alle teams van harte gefeliciteerd!
Hieronder de Anholtskamp teams.

Anholtskamp 5
vlnr  H.Oongs, G.J.Schorfhaar, G.Flierman, G.v.d.Noort

Anholtskamp 3
vlnr  G.Pongers, E.Holterman, H.Nijhuis, J.Harmelink

Nieuwe ballen

Willem en Dinand Nijland hebben voor het volgend seizoen de biljartvereniging 2 sets nieuwe ballen gegeven. Bedankt heren!

Regiofinales 2012

De uitslag van de regiocompetitie is bekend!!!

Winnaars zijn:
1. Soos 2
2. Deep'n 4
3. Trekpleister 1
4. Anholtskamp 2

Alle 4 teams: van harte gefeliciteerd!!!

De vierde prijs, gewonnen door Anholtskamp 2.

Regiofinales 2010

De regiokampioen 2010 is geworden: Twentse Senioren 3.

De volledige uitslag:

1. Twentse Senioren 3
2. Twentehallen 1
3. Anholtskamp 2
4. Noabershoes 1

Ons "eigen" team Anholtskamp 2 is 3e geworden. Gefeliciteerd.

Helaas is er geen foto van de winnaars, vandaar maar een foto van de gewonnen trofee.

Gezellige avond 7 januari 2010

De gezellige avond werd dit jaar georganiseerd door de families Eissen en Benneker.

De opkomst was prima; 30 mensen hadden sneeuw en ijs getrotseerd, en de stemming zat er goed in.

Ab Eggink hield een korte toespraak, waarna Henk Eissen nog een "gedicht" over zijn eerste jaren bij de biljartclub voordroeg. Na de koffie met cake en bonbons, ook dit jaar weer door Willem van de Haverkamp gedoneerd, kwamen de hapjes en drankjes op tafel. Tussen het uitwisselen van de laatste nieuwtjes door werden door Ab Eggink en Gerrit Straalman een paar rondjes bingo gedraaid, met mooie prijzen.

Ook Henk Eissen had nog een leuk tussendoortje: een quiz waarbij vragen over biljarten en de biljartvereniging moesten worden beantwoord.
Verrassende winnaar was Marie Hidders.

Om 10 uur moest er al weer opgeruimd worden en dankzij de hulpvaardige handen van diverse mensen was dat gauw gepiept, waarna iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts keerde.

Hier volgt een kleine fotoreportage, klik op de kleine foto's voor een vergroting.